Ja det handlar om att bli kidnappad av främmande varelser, Alliensen. Detta innebär ofta att den kidnappade blir tagen till ett rymdskepp och där utsätts för fysiska undersökningar m.m. Detta får mig att tänka på att det är det som har hänt den där Stefan som tror han är statsminister. Tror han vet om vem som egenstligen styr. Ja, det är de som stur genom honom den nöten.
 
Tillbaka till vad som hände nu i veckan. Jag är så jävla glad att jag skaffa min fina kamera så jag kan bevisa. Ett UFO kom och landa en kvällspromenad ohc abdukterade mig. Så här såg det ut när de landade bakom trädet. Sedan abdukterade de mig och slängde in min kamera i buskarna så jag inte kunde fota i UFOt.
 
 
Abduktioner kan ägat rum vid vilken tidpunkt som helst på dygnet men vanligast är att bortförandet sker på natten i abduktantens sovrum. Efter abduktionen har individen som abdukterats oftast inget minne av vad som har hänt. Minnena kan komma fram genom hypnoss. Det finns abduktanter som utan hypnoss och andra tekniker faktiskt har minnena ändå. De kommer ihåg alt som hånt dem.
Jag är en sådan som inte behöver hypnos. Jag vet.
aliens,