Stefan Löfven: Avgå ditt jävla fjanthuvud. Du är bara ute efter makt och en bra position efter din statsministerpost. Du skiter fullkomligt i sverige och det svenska folket. Du diskriminerat det svenska folket i hopp att hamna i bättre läge själv. Du är en landsförädare. Du är en kvinnohatare eftersom du inte sätter stopp för något. De imigranter som begår brott i sverige får inget straff för att än det ena än det andra. Men fan ta den svensk som gör något. 
Och var finns det svenska folkets försvar. Just det det finns inte så därför måste folk börja försvara sog själv. Kalla det oroande utveckling när det är ni politiker som styr åt det hållet. 
 
Svenska folket: Hallå vad fan tror ni? Att det hjälper att rösta på moderaterna nu? Haha ni är totalt blinda och föstörda i hjärnan. Ni hade behövt etg rejällt kaffelavemang. De vänder bara kappan efter vinden tillfälligt för att vinna väljare. De är beredda att köra över veranda svensk de med. De skiter också i det svensa folket. 
Ser ni inte hur vi blir långsamt omvandlade? 
Har ni hört historien om grodan i skålen som sakta värms upp. Den vänjer sig ved värmen och till slut är det för varmt och grodan dör. Hade man stoppat grodan i skålen med så varmt vatten hade den genast hoppat ur. Just nu är det den långsamma uppvärmningen av det svenska folket som sker. Skolbarnen får inte gå i kyrkan, julstjärnor borde plockas ner för att det stöter sig med deras religion, svenska flickor måste ändra klädstiöl annars blir de våldtagna. Nästa steg blir väl skynke över sksllen. Seperata bad. Och sakta men säkert börjar de svenska folket se muslimskt ut.
FRAMTIDEN I SVERIGE: Friheten kommer vara ett minne blått.
 
klädkoder i skolorna. Pojk och flickskolor.
Seperata badstränder eller att kvinnan förbjud gå till stranden.
Naturen blir mer och mer förstörd för de bryr sig inte om den fina svenska naturen.
Alla kyrkor kommer bli sprängda en efter en. Kvinnoförtryck,halshuggningar av de som inte lyder under koranen osv. 
 
Detta är det ni accapterar om ni inte säger ifrån. Ni blir långsamt uppvärmda och när det blivit för varmt går deti inte hoppa ur skålen. Det är för sent då.